ZipTvZipTv ← Înapoi la site

Ștergerea contului și a datelor

Această pagină explică cum poți solicita ștergerea contului tău ZipTv și a datelor asociate, fără a fi nevoie să reinstalezi aplicația. Poți trimite solicitarea în orice moment.

Aplicație și dezvoltator

Cum soliciți ștergerea

Poți solicita ștergerea contului și a datelor tale în două moduri:

Procesăm solicitările fără întârziere nejustificată și, în orice caz, în termen de 30 de zile de la primire, conform Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

Ce date sunt șterse

În urma solicitării tale sunt șterse definitiv:

Ce date sunt păstrate și pentru cât timp

Unele date pot fi păstrate, chiar și după ștergerea contului, doar pe durata strict necesară și atunci când există o obligație legală sau un interes legitim:

La expirarea termenelor corespunzătoare, și aceste date sunt șterse sau anonimizate definitiv.